Diensten geleverd aan 

Vrijthof 16

Vrijthof 16 een trendsetter als lunchroom, delivery service en als take away. Om aan de groeiende vraag van bedrijven in de regio te kunnen voldoen, beschikken ze ook over een bezorglocatie in Tilburg.
Vrijthof16 is ‘the place to be’ waar je als gast verrast wordt door de verschillende sferen die tegelijkertijd vertrouwd voelen. Mede door het gebruik van kwaliteitsproducten uit de regio, zorgen ze voor een optimale Brabantse beleving. Spreek er met je vrienden af of maak er nieuwe. Begin de dag met een heerlijk ontbijt, cappuccino en de wereldse Crusio thee. Lunch en geniet van de versbereide broodjes, frisse maaltijdsalades en seizoensgebonden soepen of geef jezelf een vitamine boost met hun smoothies en sluit de dag af met een perfect getapt biertje, fris wijntje of een hippe cocktail vergezeld met een borrelplank.

De behoefte van Vrijthof 16 was het compleet onderbrengen van alle IT gerelateerde zaken aan een ICT dienstverlener die dichtbij en dus snel ter plekke ondersteuning kan geven aan de diverse vraagstukken die er liggen.

Momenteel leveren we telefonie, internet, werkplekbeheer en netwerkbeheer inclusief een professioneel managed Wifi systeem voor gasten en handhelds (draagbare order management systeem).

Enkele kenmerken:

Aantal werkplekken: 5
Aantal servers: 1
Gebruikte telefooncentrale: Xelion
Aantal telefoon aansluitingen: 7
Access verbinding: Glasvezel