Samenwerking met

Wisi en Allo Numérique

Bij onze klant Wisi France hebben we enkele weken geleden een mooi project uitgevoerd voor een van hun integrators Allo Numérique.
Allo numérique heeft voor hun klant; Vacancéole in Guidel Frankrijk, een coax netwerk omgebouwd om in de vakantiehuisjes Wifi te leveren.

Onze teamleden werkten nauw samen met het Allo numérique-team, en we waren trots om onze expertise te delen en hen te voorzien van de benodigde kennis en begeleiding om het netwerk storingsvrij te maken.
Dit project toont het belang van samenwerking en kennisdeling. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de CMTS juist ingericht is zodat er een stabiele en betrouwbare internetverbinding tot stand kwam in de huisjes.

Uiteindelijk draait dit project om de tevredenheid van de gasten. We zijn verheugd te kunnen zeggen dat dankzij de inspanningen van het hele team, de gasten van Vacancéole in Guidel nu moeiteloos kunnen genieten van hoogwaardige Wifi. Het geeft ons enorm veel voldoening om bij te dragen aan hun zorgloze vakantie ervaring.