support en consultancy

Advies en begeleiding bij trajecten.                                  Backup in de cloud

Backup in de cloud

Zelfs wanneer u al met tapes of een harde schijf kopieën maakt, kan het mis gaan. Denk eens aan uitval van een harde schijf, verwisselde tapes, brand- of waterschade, of diefstal. Online backup neemt deze zorgen weg en biedt een veilige en gemakkelijke manier om een kopie van uw data te maken of indien gewenst uw volledige ICT omgeving te maken. Open Minded IT gaat daarin veel verder dan traditionele online back-up oplossingen en biedt naast back-up ook mogelijkheden tot restore in the Cloud zodat u bij grote calamiteiten toch weer snel toegang heeft tot uw data of zelfs uw hele IT omgeving. Backup in de cloud is de toekomst voor iedereen.

Veilig opgeborgen

De online backup wordt versleuteld en via internet op ons dubbel uitgevoerde backup platform geplaatst. In het beveiligde datacenter is uw data beschermd tegen fysieke schade maar ook schade door virussen en hackers. De backup is ook nog eens fysiek dubbel uitgevoerd en op twee verschillende locaties geplaatst.

werken in de cloud is de toekomst

Gemakkelijk en zorgeloos backups maken

De backup software is gemakkelijk in gebruik en helpt u bij het snel maken van uw backups. Na een eerste backup zal alleen de veranderde data worden veiliggesteld. Met gemakkelijk aan te passen instellingen en backup log bestanden trekt u aan het einde van iedere werkdag zorgeloos de deur achter zich dicht.

Open Minded IT verzorgt niet alleen uw backup maar kan ook helpen bij het terugzetten van grote hoeveelheden data, of zelfs volledig herstel van een systeem. U kunt rekenen op de expertise van onze mensen en indien nodig komen wij met een harddisk met uw data langs, zodat uw systeem snel weer operationeel is.