Telefonie en mobiliteit

Integreer uw telefooncentrale met uw CRM pakket

  • Goedkoper: gemiddeld 25% maar soms kunt u met onze telefonie oplossing tot 70% besparen op uw telefoonkosten. 
  • De kwaliteit van het signaal is beter bij VoIP. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in HD te bellen (hoge geluidskwaliteit).
  • Overal waar internet is kunnen we de telefoniedienst installeren. Zo kan een thuismedewerker uitbellen met het zakelijke telefoonnummer en kan hij of zij ook inkomende telefoontjes ontvangen.
  • Bij onze telefonieaansluitingen worden vaak ook functionaliteiten van een professionele telefooncentrale aangeboden zoals voicemail of doorschakelingen.
  • Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden met zakelijke telefonie over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt.
  • Bedrijven met verschillende locaties kunnen onderling gratis bellen.

Telefooncentrale CRM-pakket integratie

De wens om telefonie te integreren met een CRM-pakket wordt ieder jaar sterker. Waar voorheen kostbaar maatwerk voor was, bieden wij nu standaard-software voor vergaande integratie. En het einde is nog lang niet in zicht. Wij verwachten dan ook dat telefonie in de komende jaren steeds meer een geïntegreerd onderdeel wordt van de IT-omgeving van bedrijven. Met behulp van onze experts kunnen we onze telefonie oplossing koppelen aan vrijwel elk CRM- en administratiesysteem.

Gebruikers kunnen vervolgens eenvoudig vanaf hun computerscherm bellen met behulp van click-to-dial en select-to-dial. Bij inkomende telefoongesprekken verschijnt er automatisch een pop-up in beeld met klant- of relatiegegevens uit het CRM-systeem. Door eenmaal te klikken op de pop-up verschijnt de klant- of relatiekaart in beeld.