Cybersecurity met cybersterk 

Versterk uw inzicht in de beveiliging van uw netwerk en website met Cybersterk.

Wat is Cybersterk?

Versterk uw inzicht in de beveiliging van uw netwerk en website. Open Minded IT is een samenwerkingspartner met TST ICT distribution. 

CyberSterk is een product van TST ICT Distribution B.V.

CyberSterk maakt online security begrijpelijk en inzichtelijk. 

Hoe werkt het?

Het houdt je website en netwerk in de gaten en brengt kleine en grote risico’s in kaart. Dat doen we met een websitescan op afstand en de CyberSterk Box. Dit is een kastje dat we in jouw bedrijfsnetwerk plaatsen om alle apparatuur wekelijks te controleren op kwetsbaarheden. Je eigen dashboard toont de gevonden problemen in begrijpelijke taal en op een overzichtelijke manier.

De Box houdt ook real-time al het internetverkeer in de gaten. Bij verdachte activiteiten of urgente risico’s, waarschuwt het systeem direct. Naast de eenvoudige uitleg toont het dashboard ook de technische omschrijving van het probleem. Zo kan jouw IT-partner snel schakelen om het probleem op te lossen. Heb je geen IT-partner? Bel dan met het Vigilia supportteam. Iedere maand ontvang je een rapport met de resultaten van de scans. Zo ben je 24/7 op de hoogte van de online veiligheid van je bedrijf.

cybersecurity met Cybersterk

Welke opties zijn er bij Cybersterk?

De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de grootte uw bedrijf. 

  • Cybersterk basis
  • Websitescan optie (per website)
  • Phishingsimulatie optie (per mailbox)
  • Compliancecheck optie

CyberSterk Basis
Melding van kwetsbaarheden en risico’s in netwerk en verkeer

Websitescan Optie
Maakt kwetsbaarheden in je website of webapp zichtbaar

Phishingsimulatie Optie
Verhoog de waakzaamheid en werk aan bewustwording

Compliancecheck Optie
Toont waar je nog niet voldoet aan wet- en regelgeving

Begrijpelijke securitydienst

Cybersterk hebben is een begrijpelijke securitydienst die bedrijven helpt om met een gerust hart te ondernemen. Het geeft inzicht in de digitale veiligheid van jouw bedrijf, zonder je te overladen met technische details.

Phishing

Het is belangrijk om je medewerkers bewust te maken van mogelijke online risico’s. Met onze software voer je eenvoudig een phishingtest uit. Je medewerkers ontvangen een nep phishingmail. Wij monitoren hun gedrag en de resultaten delen we met je.

Cybersterk voor het mkb

Het is een product van Guardian360 en SecureMe2. Het draagt hieraan bij door online security begrijpelijk en inzichtelijk te maken. 

Lees hier meer over Cybersterk