Interne communicatie via

Schermtechnologie 

Digital signage, oftewel narrowcasting; je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar, wat is het precies? En, belangrijker nog, hoe kun je het inzetten om de interne communicatie op jouw kantoor te verbeteren?

Narrowcasting is digitale communicatie via beeldschermen. Via de digital signage beeldschermen van LG en Otrum als signage softwareplatform communiceer je gemakkelijk en doelgericht met medewerkers en bezoekers, afhankelijk van waar in jouw pand de schermen geplaatst zijn en welke content je publiceert. Denk hierbij niet alleen aan nuttige informatie, maar ook aan reclame en entertainment.

Zo hebben we recentelijk een project mogen realiseren voor Machinefabriek van den Elsen. Ze gebruiken daar de schermen met name voor interne communicatie aan de medewerkers maar ook als er speciale gasten verwacht worden. Dan wordt de content aangepast met o.a. het logo van de gast en wat gerelateerde content die de gast aanspreekt.

Ook is deze technologie toe te passen op andere doelgroepen. Denk hierbij aan hospitality, Wachtkamers en bijvoorbeeld restaurants.