Specialisatie recreatieparken

Waarom Open Minded-IT gespecialiseerd is in recreatieparken leg ik graag uit.

Jaren geleden zijn we gevraagd door een recreatiepark om een acuut probleem op te lossen. Toen we op het park aanwezig waren, zagen we dat de techniek/infrastructuur van het park heel onlogisch was opgebouwd. Het acute probleem zou veel vaker voor gaan komen en dat hebben we toen met de klant besproken.Uiteindelijk hebben we alles opnieuw mogen aanleggen en zijn die structurele problemen niet meer voorgekomen.De snelheid en betrouwbaarheid van deze constructie heeft ervoor gezorgd dat we mond-tot-mondreclame kregen en daardoor meer parken aanleggen.

Bezoekers willen goed internet/ wifi.

Bezoekers van recreatieparken verwachten tegenwoordig dat er op elke plek van het park uitstekend internet beschikbaar is. Complete gezinnen kijken digitaal Tv, Netflix, YouTube of luisteren Spotify. Dat vraagt best veel van een wifi/internetsysteem.Als dat systeem dan niet helemaal top functioneert, erg wordt belast en je dan aan de buitenkant van het bereik zit, dan kun je het schudden.Door een gebrek aan kennis wordt dan vaak aan parken doorgegeven dat het niet anders kan en dat wordt dan aan de bezoeker doorgegeven. Dat is jammer. Sommige van die bezoekers geven dan een negatieve review terwijl dat niet nodig is.

Reacreatiepark wifi

Specialisatie en oplossing van Open Minded IT.

Veel parken hebben een aantal masten staan met wifi voor de gasten. Het probleem met die masten is dat ze elkaar vaak niet volledig aanvullen waardoor er wifi gaten ontstaan op het park. Daarbij komt het vaak voor dat die masten elkaar tegen gaan werken zodat je zelfs onder een mast slechte verbinding krijgt.
Onze oplossingen zullen we hieronder gaan beschrijven. Kort en niet te technisch om het leesbaar te houden. Heb je vragen hierover, bel ons dan gerust voor een uitgebreide uitleg.
We verhogen de internetsnelheid naar de huisjes. Voorbeeld: Ziggo levert bij u thuis maximaal ca. 1 Gbit/sec aan snelheid. Wij leveren over een gelijke coaxkabel ca. 2,5 Gb/sec met ons nieuwe systeem.
In plaats van een paar grote masten met wifi, zorgen wij voor heel veel kleine wifipunten. Door het op te delen in kleine segmenten, zijn er minder gebruikers per wifipunt en is er meer bandbreedte per apparaat beschikbaar. Dit komt de stabiliteit van de draadloze verbinding natuurlijk ten goede.
Superfijn, als je van de ene hoek van het park naar de andere hoek loopt. De wifi hapert niet meer en je hebt altijd verbinding.

Waarom hebben alle recreatieparken dit niet?

Nog steeds kennen veel IT-bureaus dit systeem nog niet of niet goed genoeg om het aan te bieden.
Daarom geven ze bij parken aan dat er geen andere mogelijkheden zijn. Doodzonde want ieder park wil tevreden klanten.

Voordelen:

• Lagere kosten
• Tevreden klanten
• Betrouwbaar systeem
• Geen gedoe met providers (wij kunnen uw internetverbinding ook verzorgen op iedere locatie)
• Wij ontzorgen

Hier vind je een aantal van onze tevreden klanten.