Vodafone Ziggo partner 

Als partner in digitalisering biedt Vodafone Business haar producten en diensten aan via verschillende kanalen – met hun eigen voordelen: rechtstreeks, online en via een Business Partner. De laatste is de expert-om-de-hoek, die vaak niet alleen de basis connectiviteitsdiensten levert van Vodafone Business, maar ook talloze aanvullende diensten. Benieuwd hoe dat in de praktijk gaat? Kijk mee bij Open Minded IT in Tilburg.

Vodafone Ziggo heeft een artikel geschreven over ons en de door ons geleverde oplossingen.

Bekijk deze hier: Vodafone Ziggo

Bezoekers willen goed internet/ wifi.

Bezoekers van recreatieparken verwachten tegenwoordig dat er op elke plek van het park uitstekend internet beschikbaar is. Complete gezinnen kijken digitaal Tv, Netflix, YouTube of luisteren Spotify. Dat vraagt best veel van een wifi/internetsysteem. Als dat systeem dan niet helemaal top functioneert, erg wordt belast en je dan aan de buitenkant van het bereik zit, dan kun je het schudden.Door een gebrek aan kennis wordt dan vaak aan parken doorgegeven dat het niet anders kan en dat wordt dan aan de bezoeker doorgegeven. Dat is jammer. Sommige van die bezoekers geven dan een negatieve review terwijl dat niet nodig is.

Samen met de verbindingen van Vodafone Ziggo kunnen we op heel veel plekken een premium verbinding leveren inclusief tv signaal zodat uw park is voorbereid op de toekomst.

Vodafone-Open Minded IT

‘Elke oplossing moet goed zijn’

De samenwerking tussen Open Minded IT en Vodafone Ziggo zorgt voor brede kennis en kunde waar de klant baat bij heeft.
Zoals de naam Open Minded IT al zegt: alles is mogelijk. Door samen met de klant hun vraagstuk te bespreken gaan we op zoek naar de best passende oplossing voor de specifieke situatie.
In de referentiecase die u hier kunt downloaden gaan Simon van Sleuwen, directeur van Open Minded IT B.V., en Wichert Bruinink, Partner Manager B2B Vodafone Ziggo, in op deze succesvolle samenwerking aan de hand van een paar bijzondere projecten.
Onder anderen bespreken ze de case en geboden oplossing voor een vakantiepark in België dat geen internetnetwerk had waar gebruik van gemaakt kon worden.
Bent u benieuwd naar hoe dit is opgelost en wat er allemaal mogelijk is samen met Open Minded IT? Download dan snel de referentiecase.