Diensten geleverd aan 

Autobedrijf Dirks

Je kunt bij Autobedrijf Dirks terecht voor de aan- en verkoop, financiering, verzekering, onderhoud en reparatie van auto’s. Betrouwbaarheid en vakmanschap, gecombineerd met betrokkenheid en persoonlijk contact, maken ons tot jouw autobedrijf. Zij hanteren ruime openingstijden en staan voor je klaar wanneer het jou uitkomt.
Zij staan ook voor je klaar als het gaat om gebruikt auto’s. Dat geldt voor alle merken. Daarnaast bieden zij de auto aan die jij wilt, ook wanneer ze deze niet op voorraad hebben. Het onderhoud van jouw auto is bij hun in goede handen. De werkplaats is voorzien van geavanceerde apparatuur en wordt bemand door goed opgeleide monteurs en technische specialisten.
Zij zorgen ervoor dat jij zoveel mogelijk van je auto geniet. Daar zetten zij ons dag na dag vol overgave voor in. Jouw glimlach, is hun brandstof.

De behoefte van autobedrijf Dirks was het compleet onderbrengen van alle IT gerelateerde zaken aan een ICT dienstverlener ze kon ontzorgen op het gebied van de ICT vraagstukken die er liggen. Voor autobedrijf Dirks is de netwerk omgeving een stuk gereedschap welke onmisbaar is in de dienstverlening aan hun klanten.

Momenteel leveren we bij autobedrijf Dirks telefonie, internet, werkplekbeheer, netwerkbeheer en recentelijk is alles naar onze cloud gemigreerd vanwege de behoefte aan de hogere beschikbaarheid en beveiliging in compliance met AVG.

Enkele kenmerken:

Aantal cloudwerkplekken: 8
Specifieke applicaties: SAM en iCar
Telefooncentrale gebruikers: 9
Connectiviteit: glasvezel