vodafone blog

 

vervanging telefoon centrale

Hoe werkt bellen via Vodafone en wat is het? Met Vodafone Calling in Office 365 bundelen Vodafone en OpenmindedIT de kracht van telefonie met de samenwerkingsoplossing van Microsoft. Dit zorgt ervoor dat alle telefoons, laptops, computers en tablets die zijn ingelogd  in Microsoft teams veranderen in vaste telefoons. Deze cloudoplossing verhoogt de productiviteit en stelt bedrijven in staat kosten te besparenWelke situatie ook van toepassing is op uw bedrijf, OpenmindedIT heeft jarenlange ervaring op het gebied van Microsoft technologie en verzekert u van de best passende oplossing voor uw bedrijf 

 

vodafone blog 2

 

Met Vodafone Calling in Office 365 bundelen Vodafone en OpenmindedIT de kracht van telefonie met de collaboratieoplossingen van Microsoft. Deze cloudoplossing verhoogt de productiviteit en stelt bedrijven in staat kosten te besparen, waardoor ze concurrerend blijven.

Ieder bedrijf heeft andere behoeftes

Iedere bedrijfscultuur is uniek en daar hoort een eigen manier van werken bij. Uw IT omgeving moet deze manier van werken faciliteren in plaats van beperken. Daar helpen OpenmindedIT en Vodafone Business u graag bij. Misschien heeft uw bedrijf buitenlandse vestigingen die op dezelfde omgeving aangesloten moeten worden, of heeft u te maken met extra wetgevingen in uw sector omtrent het opnemen en bewaren van gesprekken. U wilt een partner die meedenkt en adviseert hoe uw kantoorinrichting aangepast kan worden voor een optimaal gebruik van Vodafone Calling in Office 365 voor Teams, bijvoorbeeld door te helpen met de inrichting van uw vergaderkamers of advies welke persoonlijke endpoints de gebruikservaring verbeteren.

Welke situatie ook van toepassing is op uw bedrijf, OpenmindedIT heeft jarenlange ervaring op het gebied van Microsoft technologie en verzekert u van de best passende oplossing voor uw bedrijf.