Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Oisterwijk

Grote behoefte aan snel internet met een grote bandbreedte.

Het nieuwe werken verovert Nederland en dan is een snelle en stabiele internetverbinding een must, zeker voor het bedrijfsleven. Tegenwoordig gebruik je voor nagenoeg alles internet.
Zware bestanden, video’s en video-meetings zijn geen uitzondering meer.

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de Laarakkers en Kerkhoven in Oisterwijk. Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meld je dan aan voor een abonnement bij ons door hieronder uw bericht achter te laten. Wij kunnen u helpen met uw keuze. Aanmelden zonder eenmalige kosten en vastrecht kan tot 8 december 2021.

Waarom Openminded IT?
Onze partner Delta Fiber Netwerk heeft ons gevraagd om bedrijven te begeleiden en te helpen van een glasvezel kabel in de grond naar een werkende IT bij uw bedrijf. Daarom vindt u ons logo op de zakelijke communicatie van Delta Fiber Netwerk. U wilt nog meer zaken organiseren op IT gebied? Dat kunnen we tevens voor u regelen.

Nu extra voordelig

Als u vóór 8 december aanmeldt bij ons, dan betaalt u geen vastrecht kosten. Dat is al een mooie besparing op een supersnel en betrouwbaar netwerk. 

 

Meer informatie over prijzen, snelheden of wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw contactgegevens achter in het formulier hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Het open netwerk van Delta.

Door het “open” netwerk van Delta kan er meer uitgezonden worden dan u bent gewend. Bijvoorbeeld de kerkdienst op zondagochtend, de carnavalsoptocht of die spannende wedstrijd bij Hoco. Het kan allemaal worden uitgezonden via het Delta netwerk.

Een netwerk is ‘open’ als in principe iedereen zijn diensten over dat netwerk mag aanbieden. Dus meerdere aanbieders voor tv en internet. Dat zorgt voor gezonde concurrentie, waardoor prijzen niet onnodig oplopen. Naast die aanbieders kunnen bijvoorbeeld ook zorgverleners en onderwijsinstellingen gebruik maken van het netwerk. 

7 + 13 =