Vacatures

Open Minded IT

Met Open Minded IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service.

FokkeSukkeHelpdesk

Vacature: Ervaren ICT support engineer

 

Als support engineer ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers uit het MKB segment en ben je werkzaam op ons kantoor. Je wordt ingezet als beheerder voor het ontwerpen, implementeren en bewaken van netwerkinfrastructuren,on-of offpremise servers met clients of om klanten onder te brengen in onze cloudomgeving. Je bent ons eerste contact met de klant en in overleg selecteer je de apparatuur, richt het beheers-systeem in en adviseert over beveiligingszaken. Commercieel denken en goed com-municeren is daarom ook gewenst. Een pragmatische denkwijze bij het oplossen van problemen op afstand van apparatuur zoals Wifi, netwerken, internetverbindingen, com-puters of servers moet je makkelijk afgaan. Het is een vereiste dat je analytisch kunt denken en probeert de problemen in te schatten . Daarnaast houd je je bezig met ad hoc trouble shooting, structureel oplossen van problemen en het documenteren van de infrastructuur van onze klanten en onze cloud omgeving. Bij Open Minded IT ben je in vaste dienst, en werk je aan zowel kortlopende als langdurige uitdagende projecten bij een breed scala aan interessante opdrachtgevers uit het MKB en recreatie branche in binnen en buitenland die perfect bij jou passen.

Functie-eisen:

– Minimaal MBO4 of hoger kennis- en denkniveau
– Je hebt een ICT gerelateerde opleiding en/of trainingen afgerond, minimaal MBO4
– Minimaal 2 to 3 jaar ervaring als servicedesk medewerker voor 1e, 2e, en 3e lijns ondersteuning bij een soort gelijke werkgever of werkzaam geweest in      dezelde klant-doelgroep.
– Kennis van actuele ICT ontwikkelingen.
– Zelfstandig werkend, sociaal vaardig en communicatief. In staat om samen te werken met een team van technici en niet-technische professionals.
– Praktische ervaring in het werken met systemen die aangesloten zijn op het netwerk (bijv. computers, printers, randapparatuur, Wifi punten).
– Certificeringstraining in netwerk- en serverbeheer.
– Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Competenties:

– Probleemanalyse
– Besluitvaardigheid
– Plannen en organiseren van je eigen werk
– Stressbestendig
– Leervermogen
– Initiatief
– Communicatief
– Pragmatisch en oplossingsgericht denkend

Daarnaast bieden wij:

– Vast contract
– Verhoging van salaris bij het behalen van certificering
– Mobiliteitsplan
– 25 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld

Waarom Open Minded IT?

– Betrouwbaar en gezond ICT-bedrijf
– Uitdagende ICT-projecten
– Groot portfolio van interessante MKB opdrachtgevers en actief in de recreatiebranche.
– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel:

Met Open Minded IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een ge-zonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service.

Soort dienstverband: Voltijd

Opleiding:

MBO4 (Vereist)