Vacatures

Open Minded IT

Met Open Minded IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service.

FokkeSukkeHelpdesk

Vacature: Ervaren ICT service engineer en systeembeheerder

Als beheerder ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers uit het MKB segment of ben je werkzaam op ons kantoor. Je wordt ingezet als beheerder voor het ontwerpen, implementeren en bewaken van netwerkinfrastructuren,on-premise servers met clients of klanten onder te brengen in onze cloudomgeving. Je bent onze ogen en oren op locatie bij de klant en in overleg selecteer je de apparatuur, richt het beheerssysteem in en adviseert over beveiligingszaken. Commercieel denken en goed communiceren is daarom ook gewenst. Een praktische denkwijze bij het installeren van apparatuur zoals Wifi punten moet je makkelijk afgaan. Het is een vereiste dat je twee rechter handen hebt. Daarnaast houd je je bezig met ad hoc trouble shooting, structureel oplossen van problemen en het documenteren van de infrastructuur. Bij Open Minded IT ben je in vaste dienst, en werk je aan zowel kortlopende als langdurige uitdagende projecten bij een breed scala aan interessante opdrachtgevers uit het MKB in binnen en buitenland die perfect bij jou passen.

Functie-eisen:

– MBO4 of hoger kennis- en denkniveau
– Je hebt een ICT gerelateerde opleiding en/of trainingen afgerond, minimaal MBO4
– Minimaal 2 to 3 jaar ervaring als ICT beheerder bij een soort gelijke werkgever of werkzaam geweest in dezelde klantdoelgroep.
– Kennis van actuele ICT ontwikkelingen.
– Zelfstandig werkend, sociaal vaardig en communicatief. In staat om samen te werken met een team van technici en niet-technische professionals.
– Praktische ervaring in het werken met systemen die aangesloten zijn op het netwerk (bijv. computers, printers, randapparatuur, Wifi punten).
– Certificeringstraining in netwerkbeheer.
– Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Competenties:

– Probleemanalyse
– Besluitvaardigheid
– Plannen en organiseren van je eigen werk
– Stressbestendig
– Leervermogen
– Initiatief
– Communicatief
– Pragmatisch en oplossingsgericht denkend

Daarnaast bieden wij:

– Vast contract
– Verhoging van salaris bij het behalen van certificering
– Mobiliteitsplan
– 25 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld

Waarom Open Minded IT?

– Betrouwbaar en gezond ICT-bedrijf
– Uitdagende ICT-projecten
– Groot portfolio van interessante MKB opdrachtgevers en actief in de recreatiebranche.
– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel:

Met Open Minded IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service.

Soort dienstverband: Voltijd

Opleiding:

MBO4 (Vereist)

 

Our Latest Work