Uitzonderlijk snel en voordelig netwerk over bestaande coax bekabeling.
Steeds vaker werken we met een nieuwe vorm van het betrouwbare en welbekende coax netwerk.
U zult zich afvragen wat er nieuw aan is. Als technisch bedrijf gaan we proberen het zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen. Mocht u nou vragen hebben, twijfel dan niet om te bellen of te mailen.

Naam nieuw netwerk: Stream-H , dit is een internet techniek gebaseerd op het MoCA 2.5 protocol, afkorting voor Multimedia over Coax Alliance.

De uitleg van Stream-H: Naast de gewone televisie en telefonie die je over een netwerk kunt sturen, gebruikt Stream-H hetzelfde coax netwerk om multimedia en internetgegevens naast de gebruikelijke zaken zoals TV signaal te versturen.
Zonder heel erg technisch te worden gaan we uitleggen waarom dit een groot aantal voordelen heeft.

We zullen de belangrijkste voordelen vermelden:

• Snelheid: Hogere frequentie en daardoor sneller. Stream-H haalt 2.5 gigabit per seconde aan bandbreedte. Normale internet verbindingen die je momenteel bij bijvoorbeeld Ziggo kunt bestellen haalt een snelheid tot 1 gigabit download maar maximaal 50 megabits per seconde upload. Bij de gebruikte MoCA techniek is de up-en downstream snelheid gelijk en is dus vergelijkbaar met snelheden van een glasvezel netwerk.

• Bandbreedte: Hogere frequenties leidt tot grotere bandbreedte waardoor er véél meer data over het netwerk past. Immers bij lagere frequentie en dus bandbreedte krijg je problemen met de snelheid.

• Foutcorrectie:Het gebruikte protocol heeft een ingebouwde fout correctie wat het ongevoeliger maakt voor stoorsignalen.

• Uitstekende Wifi dekking: Met Stream-H kan er ook een managed wifi netwerk worden uitgerold en dit is uitermate geschikt voor grotere locaties omdat je geen last meer hebt van traag internet of wifi op de uithoeken van het terrein. Door de wifi routers goed in te stellen heb je nooit geen last meer van lage snelheid of haperingen. Dat vinden je gasten echt tof.

• Prijs: Qua kosten is Stream-H een topper. Best veel delen van je huidige netwerk functioneren met al zonder aanpassingen met deze techniek. Veel bestaande zaken behouden en geen graafwerk scheelt enorm veel geld.

• Toekomst: Doordat Stream-H nu al snelheden haalt van glasvezel en een grote bandbreedte is het toekomstgericht. Glasvezel is tot op heden het snelste wat nu wordt aangelegd.

• Grote locaties. Door de traditionele wifi netwerken te delen door vele aansluitpunten, worden ze enorm traag en gaan gebruikers klagen. Door de enorme snelheid en bandbreedte van deze netwerken, heeft het delen bijna geen effect voor de gebruiker. Zo kunnen we op grote vakantieparken de wifi zo goed maken dat je op het hele park overal goed draadloos internet hebt.

We zijn de distributeur van Stream-H en kunnen het voor u aansluiten en installeren. We hebben diverse goede referenties en opgeleide mensen.
Heeft u interesse in een Stream-H netwerk? Wilt u graag weten of het voor uw locatie in te zetten is? Heeft u vragen over Stream-H of de MoCA techniek?
Schroom niet om contact op te nemen. We helpen u graag.