Cybersecurity

Verantwoord ondernemen met Cybersterk

Wat is Cybersterk?

Versterk uw inzicht in de beveiliging van uw netwerk en website. Open Minded IT is een samenwerkingspartner met SIDN. 

CyberSterk is een product van SIDN Business B.V., onderdeel van SIDN. SIDN verbindt mensen en organisaties voor een onbezorgd digitaal bestaan. CyberSterk draagt hieraan bij door online security begrijpelijk en inzichtelijk te maken. U kent SIDN vast wel als de onafhankelijke partij die het .nl-domein beheert.

Hoe werkt SIDN CyberSterk?

CyberSterk houdt je website en netwerk in de gaten en brengt kleine en grote risico’s in kaart. Dat doen we met een websitescan op afstand en de SIDN CyberSterk Box. Dit is een kastje dat we in jouw bedrijfsnetwerk plaatsen om alle apparatuur wekelijks te controleren op kwetsbaarheden. Je eigen dashboard toont de gevonden problemen in begrijpelijke taal en op een overzichtelijke manier.

De CyberSterk Box houdt ook real-time al het internetverkeer in de gaten. Bij verdachte activiteiten of urgente risico’s, waarschuwt het systeem direct. Naast de eenvoudige uitleg toont het dashboard ook de technische omschrijving van het probleem. Zo kan jouw IT-partner snel schakelen om het probleem op te lossen. Heb je geen IT-partner? Bel dan met het Vigilia supportteam. Iedere maand ontvang je een rapport met de resultaten van de scans. Zo ben je 24/7 op de hoogte van de online veiligheid van je bedrijf.

Wat kost Cybersterk?

De maandelijkse kosten voor CyberSterk zijn afhankelijk van de grootte uw bedrijf. SIDN heeft 4 pakketten samengesteld:

  • Small (voor de kleine ondernemingen): € 119,00
  • Medium (voor de middelgrote ondernemingen): € 329,00
  • Large (voor het grotere mkb): € 749,00
  • Enterprise (voor grote ondernemingen): € 1.349,00

Begrijpelijke securitydienst

We hebben is een begrijpelijke securitydienst die bedrijven helpt om met een gerust hart te ondernemen. CyberSterk geeft inzicht in de digitale veiligheid van jouw bedrijf, zonder je te overladen met technische details.

Phishing

Het is belangrijk om je medewerkers bewust te maken van mogelijke online risico’s. Met onze software voer je eenvoudig een phishingtest uit. Je medewerkers ontvangen een nep phishingmail. Wij monitoren hun gedrag en de resultaten delen we met je.

SIDN Cybersterk voor het mkb

SIDN CyberSterk is een product van SIDN Business B.V., onderdeel van SIDN. SIDN verbindt mensen en organisaties voor een onbezorgd digitaal bestaan. SIDN CyberSterk draagt hieraan bij door online security begrijpelijk en inzichtelijk te maken. Je kunt SIDN al kennen als de onafhankelijke partij die het .nl-domein beheert.

Lees hier meer over Cybersterk