DOCSIS 3.0 mini CMTS 

Open Minded IT is importeur van de meest gebruikte en populaire DOCSIS 3.0 mini CMTS voor de recreatiebranche.

Koop deze bij ons zonder verplichte licenties en met volledige toegang tot de hardware en voor lagere prijzen zoals u nu bij Lica koopt.

Bezoekers willen goed internet/ wifi.

Bezoekers van recreatieparken verwachten tegenwoordig dat er op elke plek van het park uitstekend internet beschikbaar is. Complete gezinnen kijken digitaal Tv, Netflix, YouTube of luisteren Spotify. Dat vraagt best veel van een wifi/internetsysteem. Als dat systeem dan niet helemaal top functioneert, erg wordt belast en je dan aan de buitenkant van het bereik zit, dan kun je het schudden.Door een gebrek aan kennis wordt dan vaak aan parken doorgegeven dat het niet anders kan en dat wordt dan aan de bezoeker doorgegeven. Dat is jammer. Sommige van die bezoekers geven dan een negatieve review terwijl dat niet nodig is.

Reacreatiepark wifi

Specialisatie en oplossing van Open Minded IT.

De mini CMTS van Lica wordt veelvuldig ingezet op recreatieparken in Nederland en daarbuiten en komt in twee versies: 16 x 4 kanalen met capaciteit tot 250 Docsis 3.0 modems of de 32 x 10 kanalen variant welke tot 500 Docsis   3.0 modems ondersteund.

Wat echter een veel gehoord probleem is zijn de licenties die verplicht afgenomen moeten worden bij deze firma en het probleem dat de firmware nogal gesloten is. Tevens is er beperkte toegang mogelijk tot de commandline interface van de cmts. Dit staat verdere integratie in management software in de weg.

Bij ons krijgt u dezelfde hardware maar standaard geleverd met open software, geen licenties en bijbehorende documentatie van alle commandline opties tegen lagere prijzen.

Interesse? Neem contact met ons op.